- Udvid din viden om bæredygtighed i byggeriet

RÅDGIVER

DGNB certificering

Du sidder i en mindre eller mellemstor rådgivervirksomhed, der skal i gang med en DGNB certificering - og I har brug for en erfaren og uvildig DGNB-rådgiver.

RÅDGIVER

Bæredygtigt byggeri

Du sidder i en mindre eller mellemstor rådgivervirksomhed, der ønsker konkret viden til direkte at implementere bæredygtighed i fx et konkurrenceprojekt.

RÅDGIVER

Viden om...

Du sidder i en mindre eller mellemstor rådgivervirksomhed, der ønsker et kompetenceløft i det daglige arbejde med bæredygtighed i projekter.

- det siger andre om FCO...

"Flemming har været med til at ansøge om flere udviklingsprojekter. Især via hans store viden om byggeriets mange faser og til tider komplicerede sammenhænge mellem de forskellige aktører, har han kunne bidrage med at pege på udviklingsområder og idéer til projekter, som også er blevet bevilliget i samarbejde med væsentlige virksomheder og videninstitutioner i den danske byggebranche. Flemming har blandt andet fået bevilliget og er projektleder på to praktisk orienterede projekter med fokus på Livscyklus analyse (LCA) og Totalværdi/Totaløknomi (LCC). To vigtige projekter som vil sikre at disse begreber bliver håndteret og forstået af byggebranchen på en regulær måde."

Civilingeniør, Ph.d. Kasper Lynge Jensen. 

Sektionsleder, Bæredygtigt Byggeri

Teknologisk Institut.